This is the Message Centre for Alfredo

Hi Alfredo, I understood that you're Dutch?

Post 1

thijs-r

Hallo Alfredo,

Ik hoorde laatst over de dood van een Nederlandse man, die hier op h2g2 erg actief was. Omdat er bij hem een groot contrast te zien was tussen hoe hij in het echte leven was en hoe hij zich profileerde op h2g2 raakte ik geinteresseerd in deze site. Ik heb me aangemeld en ben gaan kijken hoe het in elkaar zit.

Ik zit op de school van journalistiek en zou graag een product maken over h2gh en iemand die zich hierop begeeft maar ook nog een leven naast h2gh heeft. Aangezien het voor de nabestaanden van de deze week overleden man nogal vers was, besloot ik verder te zoeken. Een Nederlander is uiteraard wat handiger omdat mensen in Nederland zich in hem kunnen verplaatsen en hij in het Nederlands uit kan leggen wat h2g2 voor hem betekent en hoe dit zich verhoud met het leven buiten internet.

Ik zou graag meer over je te weten komen. Zou je mij verder kunnen helpen?

MVG

Thijs-r


Key: Complain about this post

Hi Alfredo, I understood that you're Dutch?

More Conversations for Alfredo

Write an Entry

"The Hitchhiker's Guide to the Galaxy is a wholly remarkable book. It has been compiled and recompiled many times and under many different editorships. It contains contributions from countless numbers of travellers and researchers."

Write an entry
Read more